Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

535."klocktornet" ...

"klocktornet" flygande inifrån..
virvlar ett ljud av en blottad våg
Lapidarisk valv stängdes
över egna handen
tills rörelsen har tömts ...

sällsynt fågels gnista av penseln...
"I need to make a confession!"
bekläder månskenet bort...

2017/08/11




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2017-09-16 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP