Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är hämtad ur en verklig diskussion och kan kanske fungera som svar till er som efterlyst en mer positiv text/dikt om män på min sida.


Män - vad vore vi utan er? (en medicinsk analys)

 

- Kvinnor är så variabla och komplexa att till och med alla medicinska studier görs uteslutande på hanråttor, svarade läkaren på min undran om hur evolutionen skulle ha sett ut om vi kvinnor kommit på att lägga ägg.
Jag menar; till och med en liten hönshjärna har ju kommit till insikt om det praktiska uppl(ägg)et!

Men läkaren trodde att ägg-idén redan var beprövad, och dumpad. Han förtydligade sitt svar:

Vi kan inte ens göra studier om p-piller på honråttor, eller jämföra dem sinsemellan. En har ägglossning, en annan är premenstruell och en tredje i klimakteriet.

 

Ja gu\'bevars. Vilken tur att vi har er.... !




Övriga genrer av Agnes
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-28 23:01



Bookmark and Share


  Propella
För det första; vilken bild! *fnissar*

För det andra; ja det är en jäkla tur att dom finns. Vi är komplexa varelser, sägs det ju. Tack för dagens största leende!
2006-05-29

  Agnes
Svar på inlägg: ... de vore nog allldeles normala, sociala, empatiska råttor som inte behövde testas på läkemedel som p-piller och andra östrogenpreparat, klimakteriebesvärsdämpande preparat och alla våra tusen salvor för musklåda etc etc.
2006-05-29

  Howlit
Vilka roliga diskussioner ni har... jo, männen är bra till en massa grejer...;)

Gullig bild på råttan.

Din?
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes