Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självhjälpsapostlarnas kör

Självhjälpsböcker, miljardindustri.
Är du inte lycklig? Vi hjälper dig att bli.
Att må dåligt är en sjukt bra början.
Men inga problem, vi hjälper dig ut ur sörjan.

Du måste ta kontrollen över ditt liv,
stressa ned, vara positiv.
Leva det liv som du vill leva,
vara här och nu, sluta att vela.

Sluta grubbla, sluta kämpa.
Smila och skratta vill garanterat dämpa,
all ångest och oro du måste ha,
så du kan va’ lycklig varje dag.

Lär känna dig själv, älska det du hittar.
Det är inte så farligt när du väl tittar.
Tyck om dig själv, gärna mer än din nästa.
Det är ju ändå du, som är den bästa.

Så, stilla ditt sinne och stressa ned.
Mindfulness och yoga är bra att börja med.
Vi lovar, du kommer att må så bra!
Gör du inte det, en bok till du må ha.


Foto: Pixabay




Bunden vers (Rim) av Kristin Oladatter
Läst 338 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-16 23:59



Bookmark and Share


  Imzon
Klockrent:)
2017-11-11

  Chawa VIP
Den nitiska marknaden utnyttjar mer än gärna våra behov och svagheter... Bra belyst!
2017-09-20

  Kungskobran VIP
Verkligen aktuell text, bra skrivet
rim ger altid mer stringens åt texten
fortsätt i denna stil
2017-09-20

  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening!
2017-09-17

    ej medlem längre
Bra!
2017-09-17

    ej medlem längre
stämmer fint
bra skrivet och rimmat
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Kristin Oladatter
Kristin Oladatter