Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal man gör så gott han kan

för att kunna ro sin båt ända in till land
För det sista han vill är att bli lämnad ensam kvar
på ett öppet hav där nästa våg kanske drar ner honom
på djupet långt ifrån den verklighet som han är van att ha
Familjen finns inte där till stöd
Surrialistiskt
Inte så bra
Så därför är han så tacksam om han lyckas ro
sin båt ända in till strand där hans älskade alltid
står och väntar skinande glad varenda dag
på öde ö med en gyllene vit sand
Där de tu varenda dag älskar med varann
Visar varann att de har starka band
Inget som någon annan kan ta ifrån dem
Och den som bara vågar åker på skann
( Får stryk )

En gammal man gör så gott han kan!

Ken Cassel
17/9-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-17 20:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi gör nog alla så gott vi kan...:-)
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel