Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Kom, lägg dig närmre.
Låt mig känna hjärtat ditt
en liten stund till.




Bunden vers (Haiku) av Kristin Oladatter
Läst 343 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-09-17 21:13



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Fin Haiku.
2017-09-27

  Bo Himmelsbåge
Fin haiku, om att gå hjärtats väg...
inte hjärnans... då går man lätt vilse...
2017-09-20

    ej medlem längre
Bra haiku kristin!
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Kristin Oladatter
Kristin Oladatter