Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intill sista dagen

Livet är en sällsam resa
vart den går är sällan känt

Låt ditt sinne vara fritt
plötsligt står du utan väg

Livets väg går genom snår
men även uti gyllene strålar

Samla värmen i den stunden
för att känna uti dur

Mången har det goda glömt
låt oss väcka hjärtat ömt

Ännu finns det hopp i själen
fast det mörka syns så starkt

Viljan må ock spira ljust
om det ska bli gryning åter.




Fri vers (Fri form) av Hopplös själ
Läst 245 gånger
Publicerad 2017-09-18 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ