Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vilse barn i vuxen klädnad

Mitt hjärta!
om du visste
hur det längta
hur det riste
hur det trängta

varje tanke som var given
varför var jag övergiven
liten var jag
i mitt inre
ty jag ville
inte längta
efter fader
som var borta

å mitt liv det var nu skjutet
uti sank för många år
kanske har jag nu förslutet
hjärtats saknad med en kedja
som ej lossas utan tårar
av ett barns så sköra saknad
efter älskad faders namn




Fri vers (Fri form) av Hopplös själ
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-18 02:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
vemodigt, berörande, en saknad som förblir.
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ