Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara ett verktyg i deras utveckling

 

Vilken underbar och härlig känsla

varje gång man gör detta

fylls min kropp och hjärta med lycka

det finns inget bättre än detta

detta borde jag göra mer än ofta.

 

Att få lära ut saker och ting

till dessa små och söta barn

är en obeskrivlig härlig känsla

vad trevligt att få vara delaktig

i deras tänkande och kreativitet

att vara ett verktyg i deras utveckling.

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2017 - 09 - 18)




Fri vers av Arnela
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-18 08:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kunskaper är till för att delas
2017-09-18

  ULJO
Vi har mycket att lära av barnen
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela