Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammut

Någonting är som vanligt
i hennes dagliga bröd.

Skogsbomull tittar och skriver
fler ord på Den Stora Depressionen.

Dikten är nu Mammut, och knuffar
undan tiden, hennes historia.

Nu den tredje.




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-18 11:58



Bookmark and Share


  aol
Det är som nåt övermäktigt som bara växer, bra där,
2017-09-27

  Karina"Kia"
Något som kan uppstå igen,få liv i sig!

Svårtolkat och har en liten,finurlighet som den lutar sig mot..Man får läsa och se!

Ku och fyndigt detta..som en ordgåta?!

2017-09-25

  ResenärGenomLivet VIP
Intressant...
2017-09-23

  Lars Hedlin
Dold i djupet är sanninen
2017-09-22

  Palett
En känsla av svårmod över denna fina text !
2017-09-20

    ej medlem längre
Jag gillar det gåtfulla i texten och det vemod som ligger i orden.
2017-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text som jag har missat!
Tur att jag gick tillbaka och kollade listan.
2017-09-19

    ej medlem längre
och ur den tredje:
Häxringar +
2017-09-18

    ej medlem längre
"Dikten är nu Mammut" - den bilden gillar jag!
2017-09-18

  ULJO
Riktigt bra denna.
2017-09-18

  Marianne Räf
Denna var bra ! Gillar ordens
ordning å kombination, det
blir en läcker text ! :-)
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper