Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska den lilla människan orka ?

Angripen av presumtiva fiendehot

från främmande länder

med kärnvapenhot och vapenskrammel

och angripen inne i sin egen kropp

utifrån de minsta mitokondrier

och större enheten i kroppen

Allt detta som människan

inte har så stor makt att påverka själv




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-18 14:23



Bookmark and Share


  Feminaz
Ja vi är sårbara som människor och i en tid då världsledare spär på sin retorik med vapenskrammel. Att försöka famna det ljusa, krymper mörkrets skugga men det är mycket enklare sagt än gjort!
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP