Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allena

 

Sträcker handen

mot nattens sky

 

tänker en tanke

som inte är ny:

 

längtan och drömmar

är livets lott

 

kärleken finns

- det är allt jag förstått

 

 

Nu är det kväll

och jag går till ro

 

och somnar till kärlek

till hopp och tro

 

Det blinkar en stjärna

vid drömmens bädd

 

Du tar min hand

Jag är inte rädd

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-18 22:08



Bookmark and Share


  Minkki VIP
sådan är kärleken när den är som bäst - drömvävd verklighet
2017-09-23

  soligajag_1 VIP
Så vacker och underbar !
Kärlek och drömmar om sin kära är en gudagåva!
2017-09-19

  Lena Själsöga Keijser
detta
är
den vackra tilliten
2017-09-19

  lodjuret/seglare VIP
Rädsla kan få vem som helst att avstå, från att skapa eller tro sig förstå, om blad och kanske blomma, de som skall växa och även komma, förekomma sig och andra först små.
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP