Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris nu när barnbarnet Maja just fyllt 11 år.


På picknick

Vårt barnbarn, lilla snabbtänkta Maja

ropade plötsligt:"Ja-ja! Ja-ja!"

till ett kryp på mors macka

helt lik en kackerlacka

så att mamman det snabbt skulle haja!

 




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 511 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-19 10:03



Bookmark and Share


  aol
Så träffande härlig limerick,
2017-10-09

  Gunnel Eriksson VIP
Alltid roligt med en limerick.
Undrar om dagens ungdom
hajar detta gamla slangord.
2017-09-20

  walborg
Underbart!

2017-09-19

  lodjuret/seglare VIP
Tilltalar väl just flera, oavsett de leker i lera, en del inspireras att dreja, andra inspireras att greja, skapa och terrängen sondera.
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick