Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den för korta sommaren (haiku)

Vilt sommarhjärta
Dricker te med honung nu
Längtar efter maj




Bunden vers (Haiku) av blått nagellack
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-19 11:53



Bookmark and Share


  Hanna J
Vad fin i sin korthet. Ibland säger få ord väldigt mycket
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack