Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll så är det fotboll

på den nya arenan på söder om Stockholm då
Hammarby ska försöka sopa mattan med IFK Göteborg
Klart att de gör
Har en biljett dit då jag tänker skrika mig hesare
än vad jag redan är
Vilket säkert kommer att bli riktigt skoj
Så kom igen nu Hammaby och lira boll
Tänk på att ni är ute på ett mission som ni bara
måste klara av
Göra oss Fan´s tillfredställda och överväldigade
Överlyckliga
Så på dem bara
Passa bollen, jag är fri...

Heja Hammarby!!!

Ken Cassel
20/9-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-20 10:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas det gick bra...
2017-09-23

  Öknens Ros VIP
Heja Hammarby! Klå dom bara!

( hejar själv på IFK Norrköping :)
2017-09-20

    ej medlem längre
Bajen forever!!!!
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel