Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt förutom en själv rör sig framåt.


Jag har fastnat i tiden

 

 

 


känslan när man inser
att livet
kan likställas med att springa ett lopp
där man snubblar direkt
hamnar långt bakom
men man ger inte upp
trots att det känns kört
sedan när man börjar varvas
av alla andra
när man känner förödmjukelsen
och skammen blir för tung
så tar kraften slut
man orkar inte i mål

och

tar den enkla vägen ut

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 752 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-09-20 13:47



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Gillar titeln och textens uppbyggnad som
ett enda långt andetag. Kärnfullt.

2017-09-23

  dansamedvargar
Den enkla vägen..
..kan vara ännu värre.

Bra skrivet!
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP