Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Jag blir ofta rädd,
För dig, mig, för allt,
Livet skrämmer mig,
Och världen,
För jag har sett den onska den gömmer,
I sina skuggor,
Det kan vara den minsta grej,
Men i kvällssolen blir alla skuggor långa.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-05-29 03:29



Bookmark and Share


    Ms Field
Så sant. Rädsla är en jobbig känsla.

Snyggt slut: "Men i kvällssolen blir alla skuggor långa. "
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP