Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv i korthet!

Först var jag
ingenting....

sedan blev jag
något!

nu undrar jag vad jag var?




Prosa av Hopplös själ
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-21 03:17



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En penna som kan skriva, som kan teckna ned ögonblick med bravur!
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ