Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en jordbävning

 

Ikväll hör jag dina steg 
där vid mitt hjärta 
går du förbi.

Känslorna är gamla och starka 
som en jordbävning 
kommer du min älskling. 

Tills jag väntar 
är nätterna mörka 
och på grund av dig 
vet jag inte vad som har hänt 
med mig. 

Du kom in i mina drömmar 
och tog ifrån mig mitt hjärta. 

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2017 - 09 - 21)




Fri vers av Arnela
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-21 10:29



Bookmark and Share


  aol
Så känslostarkt berörande skaldat,
2017-12-11

  Nils-Robert
Känslostorm som uppstår i svallvågor av kärleken
2017-09-26

  ULJO
Stor styrka i dina ord
2017-09-21

  Fulbergarn
Den är bra...
2017-09-21

    ej medlem längre
Den här är så stark och berörande
måste bokmärka den.

tårar fyller min själ


2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela