Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens klipp kanske...

Ägandets besvärligheter
påtalar en del rätt ofta...
Så man undrar varför
de inte gör sig fria då
ifrån denna obekväma plåga
som tycks växa stort
och till och med
utöver deras ork och förmåga...
Enklast vore väl då
att i den för tunga grenen
börja att såga...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-21 13:41



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken tanke
2017-09-21

  Solstrale VIP
Arborister vad autokorrekt är knäpp ... Inte raborister... Vad är det någon som vet?
2017-09-21

  Solstrale VIP
Ja vilken bra tanke, låt dem lära sig till raborister och ta hand om sin trädgård med respekt och vördnad... Såga inte den gren man sitter på är annars ett tips till alla dessa... Underbart bar text!
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt