Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro det eller ej

I Australien så finns det en indianstam
där männen hälsar på varann genom att
dra varann i snoppen
God morgon Roger
Ja, god morgon Kalle
Vilket vackert väder vi har idag…

Ken Cassel
21/9-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-21 19:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns nog mycket här i världen som tycks konstigt för oss...men kul ändå...:-)
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel