Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stava

När man är ett litet barn

lär man sig mödosamt

att stava sig fram

genom bokstäver

Som gammal får man

mödosamt stava sig fram

genom sina gåstavar




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-21 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP