Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

538.Åh! hur djupt vatten

vid avvikelser...
dess öga på alerten
av mysteries ventil
halv öppnades ...

Tupp, sådan sällsynt fågel
kacklar...

"THE DIRTY DROPS
HAS ARRIVED!"
vid högvatten vågor skuggar...

Månen!...bind
osynlig syn
inte ljudligt ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-22 20:47



Bookmark and Share


  aol
Gillas tupp sällsynt fågel kacklar,
2017-09-23

  petter rost
"Månen!...bind
osynlig syn
inte ljudligt ..."

... bind
ohörbart ljud
inte synligt

Ja! Sinnenas drag, en rockad, på livsbrädets mörka och ljusa rutor...

2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP