Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En orörd tid

Lätta droppar
sommarvarma
leker längs din kind

Blossar het av minnen
du ännu inte upplevt
då din eldiga flamma
flämtar efter syret
från din älskades
livfulla vackra andetag

med oskuldsfulla sammetsläppar

kroppen din
lyssnande
i evighetens djup
fuktiga ängar stiger
morgonljus smeker bort månskenslyster

ändrar färg till rodnad,njuter

glömmer alla stjärnors glans
som du skådat
ensligt dyster

kroppar söker hettans skydd
mot varann
smak av gryningsdimma
stänk av blossande jungfrusälta

första smaken av din oskuld
glömmer aldrig denna unga
smaken mot min mjuka tunga
läppar kände kroppens kyrka
gav mig kraft
du gyllne vinge
fjärilns nycker i vindens dans
hetsigt dyrka
i ovan trans


Söker ännu
orörd mark
för att smaka
skörhet
törst och iver




Fri vers av Hopplös själ
Läst 170 gånger
Publicerad 2017-09-22 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ