Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt fall

Det går knappast att hjälpa en person

som inte kan tänka rationellt

utan har en egensinnig uppfattning

som är så statiskt rotat

i hans inre

En sådan person råkar allt som oftast

i klammeri med andra,

som han anser trycker ned honom;

hans behov och önskemål

Han anser sig alltid ha rätt,

men blir i praktiken en rättshaverist




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2017-09-23 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP