Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igen

livets gång
skymtas i hans rörelser
han är skön
ung och skön

ett smygvulgo insvept i bomull
bestämda tankar i en senig kropp

en värmelugnande fristad
för mig

äventyrslockande nacke
retar mina fingrar

blundar och rusar med
igen och igen

jag var lycklig då
idag är jag

gränslös
som jag minns den mjuka
soffan
indränkt i närhetsönskan

så rik
rikare ändå

injicerar jag krångel 
efter kyssar
samlar vuxenpoäng
som om det vore en bragd
något att visa upp

i sovrummet

svävande mellan
kvitt eller dubbelt
tokskönt på gränsen till
sexuell olydnad

tog han sig in under hud
bara genom att 
mötas

skiljas

för att kunna se
att det var dumt
eller bara för att

vi är

vi

massa känslor
fast inget erkännande
bara en slags
närhetsvänskap
som andas
lugnare

i samma rum

sen längtar jag
tillbaka
till det som inte fanns

går in i det

igen

i

dig




Prosa av Sanningsägaren VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-23 12:41



Bookmark and Share


    Lars J
Känsligt och djuriskt skrivet på samma gång, bra!
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP