Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredsförhoppning

Vi som växte upp under andra världskriget; 

där vi blev förskonade,

går och hoppas att vi 

ska slippa uppleva ett tredje världskrig

under vår sista levnadstid

och att även den nya generationen

slipper detta




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-23 14:12



Bookmark and Share


  Feminaz
Ja verkligen!
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP