Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapa förutsättningar


Vill inte fastna
i det onåbara

utan vara i förutsättningar

som är givande
att må bra




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 467 gånger
Publicerad 2017-09-24 16:46



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ja, att hitta de plattform som ger en trygghet är nog något vi alla söker.
2017-09-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som att läsa och ta lärdom av!
2017-09-25

  Hopplös själ
Det vet man kanske inte helt och hållet!
Livet har många sanningar!

Just det som jag gillar med ordvalet!
Att inte fastna behöver inte betyda att man inte kan försöka eller ha visioner!

Däremot om man nu drömmer om det "onåbara" så kanske man ändå måste hinna med lite annat under tiden!?

För att ta ett exempel på hur jag tolkar detta!

Om du som ung satsar på att bli sång eller idrottsstjärna men misslyckas ochvsedan går och är bitter varenda dag för att du inte kom ända fram så är det lätt att folk "tröttnar på en"

Alltså bör man kanske inte fastna på drömmarnas mål utan också se att det finns mycket glädje att hämta i andra "mindre" ting!

Som sagt,min tolkning och det står envar fritt att kritisera den varianten! ;)
2017-09-25

  Den lilla tänkande
Hur vet man vad som är onåbart då?
2017-09-25

  ULJO
Så bra
2017-09-25

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Realistiska framtidsdrömmar är bästa
medicinen om man inte ska bli besviken.
Bra fundering. TBG.
2017-09-24

    ej medlem längre
Dina kloka ord sparar jag..
2017-09-24

    ej medlem längre
Klokt och kärnfullt.
2017-09-24

  Quasimodo
En positiv och bra inställning som kan skapa det som är gott och bra!
2017-09-24

  Marianne Räf
Alldeles rätt å riktigt, det du säger, här!!
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP