Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bad mig väva

Du bad mig väva drömmar
känsla och lite vit magi.
Du bad mig sjunga min musik,
sjunga om livet, om kärlek och
hennes trasiga hjärta

Och jag gav röst åt dina tårar,
musik till din dröm och vackra
ljuva stråkar till smärtan i ditt liv

Nu hör jag sången eka i min själ
Skapar resonans och vibration
Förändras, förvandlas, växa
tills hela min kropp vill sjunga

Mina stämband vibrerar med
allt det tryck mina lungor förmår
och allt jag kan är att följa.
Följa med i den sång som
kräver att få sjungas.






Fri vers av Roger VIP
Läst 368 gånger
Publicerad 2004-10-02 11:03



Bookmark and Share


  Anna H
Jag tycker jättemycket om den här, väldigt vacker! Ge röst åt tårarna är så fint. Tack för den här!
2004-10-02

    tinky-winky
så vackert att du har gjort det på musik( allla känlor i musik) välsigt strålande.....mitt hjärta bankade fortare och fortare
2004-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP