Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar och förvirring

Allt existerar i ett stillastående nu
det ensamma hjärtat bär på koden

Jag möter mig själv i gränden
ännu en gång
jag ser en väg ut
jag ser mig själv
den ständiga spegelbilden

Som ett sofistikerat djur
ensam i salongerna
i stundens perfekta geometri

Det andra är drömmar och förvirring




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2017-09-25 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP