Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farfar

Starka armar.

Kraftfull kropp.

Hår på ryggen. Hår på armar.

Blek i skinnet. Tunn i håret.

Blodfyllda nävar.

Snus under läppen.

Hårt i skogen som han slet.

Norrländska vintrar med färgstarka bröder.

Flytt till Stockholm.

Jobb i fabrik.

Fina barn som kom och gick.

Stundom butter, tyst och vresig.

Författardrömmar nådde mig för sent.

Kanske var vi lika ändå, farfar och jag.




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2017-09-25 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP