Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön i september

Finns det förlåtelse
för mina synder
finns det förståelse
för det jag har gjort

mot dig
mot er
mot mig själv

Himlen är obarmhärtigt blå
när jag vänder min blick
uppåt och inåt

Vi älskar
för att hålla sorgen
borta




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2017-09-26 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP