Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltså...


tio nickande huvuden
mod att avstå
som katten som plötsligt bara
reser sig och går
innan tonerna går i spinn
och värmen av tungor blir
outhärdlig?




Fri vers av ZAZ
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-26 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ZAZ