Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svanskruden

minner luftdraget
från svanens plötsliga flykt
minnet av vitt ljus


saknar lånta fjädrar




Bunden vers (Haiku) av ZAZ
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-12 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ZAZ