Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

boskapet

Idisslar kretslopp
som korna betar blodet
blir självlysande

lyser upp hålrum
där hav och sand sipprar in
tystnad smakar salt

den dova rösten
under färglada ekan
är bara din nu




Bunden vers (Haiku) av ZAZ
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-28 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ZAZ