Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger dig min morgon

läggger långfingret
mellan dina skulderblad
viker sig sömnigt

i ståndmässigt lugn
drar jag dig vidare ut
följ min nagels tryck

orden rullar fritt
i friktionens osämja
på låtsas allvar

fingertoppsvärme
sprider jag över ditt lår
som aborrsperma

lägger handflatan
över ditt förtjudta skratt
ingenting hörs schhh







Bunden vers (Haiku) av ZAZ
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-12 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ZAZ