Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggornas landskap

Sorgens floder
mötas aldrig
de tar sig fram
i förvånat landskap
som elektriska ålar
aldrig nära varandra
fyllda av
vrickade själar
tystade skamkragar
truliga av
den glättiga gråten
de som gömmer sig
i varandras skuggor




Fri vers av ZAZ
Läst 400 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-26 20:57



Bookmark and Share


    Poetpass777
Den här texten (böljar) verkligen - och gömmer sig
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

ZAZ