Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avd. Udda typer 2

Härom dagen när jag tittade ut från min bostad;

ser jag en man som står och lägger ut ett tygstycke på gräsmattan

bakom hundrastplatsen

Sedan tar han fram en kamera och fotograferar den

på håll och i närbilder

Sedan går han in genom grinden till hundrastplatsen, 

knycklar ihop tyget och lägger det på en bänk

Sedan går han tillbaka till gräsmattan,

lägger noggrannt ut det ena tyget efter det andra

och fotograferar lika noggrannt

I mitt huvud dyker en fråga upp

varför han gjorde allt detta

Kanske hade han ont om pengar

och tänkte sälja dessa tygtrasor på Tradera ?

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-29 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP