Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskog

Vi har glömt hur man drömmer
hur man formar av lera
skogen rämnar, kluvna stammar, brusten jord
det är ingen fara; man kan dö
vattentäkter, gruvhål
vi ligger på rygg i gläntan
himlen sömnlös ovanför
trevar efter moln
hon vandrar nedströms
med rävarna och kvällen
träden bakom henne ruggar
löven som aska mellan våra fingrar




Fri vers av Grävling
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-30 19:55



Bookmark and Share


  Nanna X
Mycket vackert. Dikten visar på att hållbar utveckling också har en andlig aspekt.
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling