Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omger

Flugorna har så märkliga drömmar
mörkjord, fjärilsnätter, skuggor
vi skopar blank honung ur lerskålar
formar den till rävhjärtan, främlingsblickar
insekter av mörkt guld
jag är i hemlighet dödlig
älven håller mig under broarna
slukar
ett minne av dig
en natt då vi andades hastigt
och staden samlade sig runt oss
husen med intresserade fönster
människor med fumliga händer
och över de högsta taken
höstdimmans vingfästen




Fri vers av Grävling
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-30 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lever minnet av någon
i mixen av skog och stad
med ett språk som känns


2017-11-05

  lodjuret/seglare VIP
En vän till mig vill hävda att en inte behöver söka förstå eller tolka. Blott uppleva. Behövs då kritik?
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling