Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid


I tysthet, i nuet som barrikeras av framtidpanik.
Når den hit.
Stjärnans ljus i nuet som är helt unik.
Mina ögon ser den först.
När stjärnan redan brunnit ut.
Så vad är nu?
Och vad är då?
Vad är framtid?
Och vad är nu?
Kanske helt beroende på
Från vilket håll du ser det.
Stärnglans gör sin magiska dans.
Påväg rakt tillbaka i framtiden,
varje sekund är världsunik.




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-01 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise