Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och inte jag

Du tänkte på någon annan
där i mörkret
så uppenbart

Du tänkte att jag inte skulle märka
där i mörkret
så självklart

Men man är två om att bli en,
där i mörkret

Inte underbart, men
självklart
uppenbart

Du tänkte på någon annan
där i mörkret
Du och inte jag




Fri vers (Fri form) av Rovdjur
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-03 00:15



Bookmark and Share


  Gin83
Oj tung att läsa
Väcker tankar
Snyggt utförd
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Rovdjur
Rovdjur