Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älgen från Flen

Det var en älg från Flen
som hade dålig hygien
han tog ett bad
och vet ni vad?
Till slut så blev han ren.




Bunden vers (Limerick) av Månfare VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-04 03:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP