Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om kärleken bara är blind

 

Känslan som jag känner nu
är starkare än allt på denna jord
vet bara inte hur jag ska förmedla
denna underbara känsla till dig.

Det pirrar starkt i min mage
jag rodnar varje gång jag ser dig
min puls är uppe i 200 nu
kom hit och lugna ner mig du.

Nu är jag bara ett steg ifrån dig
fast det första steget är det svåraste
ett steg för att falla
eller ett steg till lyckan
jag går på allt eller inget.

Denna känslan som jag känner nu
har jag aldrig känt såhär förut
allt är klart för mig nu
det är dig jag har väntat på.

Mina händer är en aning stelna
är nervös för att säga något fel
tänk om du inte gillar mig alls
tänk om kärleken bara är blind.

 

 


Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic
(2017 - 10 - 04)




Fri vers av Arnela
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-04 22:09



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Vacker
2017-10-10

  Valter Örn VIP
Kärleken är evig
och föremålet för dess låga
varierar
2017-10-10

    ej medlem längre
denna skriver du fantastisk
2017-10-05

    Sefarge VIP
Bra funderingsundran!
Vissa lider av färgblindhet
Andra av 'kärleksblindhet'
Kanske utan att veta om det?
:}


2017-10-05

  Wolf Wallström
När Du förmedlar, får Du reda på om kärleken är besvarad.
2017-10-04

  ULJO
Kärleken den rätta ser allt och är absolut inte blind
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela