Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hehe en klassiker:P


Hehe en klassiker:P

Ju mer jag lär mig
ju mer jag kan tänka jag
ju mer jag glömmer:(




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-05-29 17:34



Bookmark and Share


  CopyRight
Haha.... bra! Så känns det ungefär när jag pluggar....
2006-10-09

    majbarn
absolut :)
2006-07-31

    Då jag var fjorton år.
kul och bra hihi=)()
2006-05-30

  Propella
Strålande! Precis sådär är det ju!
2006-05-30

    Little Sunshine
Aw, det är nog inte sant :(
Lite humoristiskt över det hela, men bara lite.
2006-05-29

  sofiavishet
Haha:D
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow