Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

styrd av tillit,styrd av lust

dina lustfyllda ögon
en lust där jag styr
fast du bestämmer
tänk om någon såg

Med kopplet
i min hand
låter dig förstå

Du följer rytmen
i min förlängning
kedjan runt din hals
viskar
smeker
lockar din kropp
emot mig
när vi leker

Du vet att jag känner
när din anda tryter
släpper så lätt
strupen den njuter
I djupet du känner
hur lättjan den vaknar

Åter jag kallar
med lädret som röst
din källa den svallar
släcker sin törst

Du vet att jag ser
din njutning som störst

Ge mig din tillit
I skepnad av lädret.




Fri vers av Hopplös själ
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-05 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ