Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi söker just här för att helas?

många är de sargde sinnen
slängda som skräp
här!
där!
runtomkring

Jag ser skärvor och splitter
rämnad betong
hjärtan som lider
av vaggvisor
vävda av sorg

många som samlas
på sidan just här
sitter och skriver om livets misär

Skönt att det finns
några med ljus
kanske vi lättar
i samklangens rus

Svältfödda trasor
som smakar på kärlek
läker av kraften
från andras små alster
kanske de blomstrar
av lyckliga frön

Tungsinnet lättar
av bläcket som blöder
bokstäver helar
texter som föder

det nya Livet.....




Fri vers av Hopplös själ
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-05 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ