Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syns inte den? Va?

Du är ju totalt naken tjej...
Du fryser snart så klart ihjäl dej...
Men visst är jag klädd
ingen behöver va´rädd
jag har ju evadräkten på mej...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-05 23:22



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Många ungdomar vågar
Inte visa sig nakna påbyltade
t.o.m i bastun i tron att deras
Kroppar inte duger ( osäkerhet?)
Men ute i det massmediala går
Det bra att visa upp sig
Humorfylld skrivelse med udd!
;)
2017-10-11

  lodjuret/seglare VIP
I stort sett ingen reagerar väl längre då de ser nakna människor? Men reaktion kommer fortfarande över en då någon skapar och läser texter. Gott mod alltså.
2017-10-09

  Lars Hedlin
Härligt skriftat! :)
2017-10-08

  ULJO
I syndens trädgård
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt