Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Totalitär hopplöshet

Vi är alla en del
av hopplösheten
och det är just därför
den känns
så pass total
som den är




Fri vers (Fri form) av Hurdler Kenning
Läst 393 gånger
Publicerad 2017-10-06 11:41



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ja, tillståndet i världen är rena soppan med mord, batonger i skallen på vanligt fölk och gnekande klimat.
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning