Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag mår som jag mår

brukar jag skriva ner alla mina känslor som uppstår
Speglar mig själv sedan i mina sorgliga ord som jag har
skrivit ner
Ord som gör att jag sedan gråter en liten skvätt
över det hela för mig själv i min ensamhet
med en och annan liten tår i hopp om att kunna läka
alla mina sår som har uppstått
Alla mina problem
Men så är jag inte mycket mer än en människa
på våran så vackra jord
En av er
Och jag vill ju bara vara er alla till lags som jag hoppas
att ni alla bara förstår då jag inte är ute för att giddra
eller hålla på och slåss
Ligger inte i min natur
Då jag vet innerst inne att jag är så himla god och egentligen
bara borde vara eran allas boss
då man inte gör det mot någon annan det som man själv
inte vill bli utsatt för
För händer det så är det någonting inom en som dör
då man trots allt vill visa sig lite stark
så är man ändå trots allt lite skör
Det är inte rätt
Det gör ont i ens själ då det hela känns helt skevt och fel
För alla vill vi väl bara få chansen att kunna leva upp
lite mer då vi alla bara lyckligt ler
åt varandra...

När jag mår som jag mår måste jag bara skriva!

Ken Cassel
6/10-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-06 19:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du berör med din text...jag önskar att alla skulle få må bra...
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel