Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7:e oktober 2017


Över en natt blir det höst

Över en natt blev det höst i naturen

Träden står avlövade

och väntar på en ny blomstringstid till våren

 

Över en natt blev det höst i människans kropp

Kroppen har mist vitala funktioner

och fått minskad livslust

Den troende ser fram mot en ny blomstringstid

som skall uppstå efter detta liv




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-07 11:35



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Blomstertid finns alltid i själen, om dem onda egoistiska lurviga människor skulle inte förmörka den,
ha en trevlig helg Diana.
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP